Blend Retaillab | Doetinchem

Blend Retaillab | DoetinchemBlend Retaillab. Hier moet je gewoon zijn geweest als je in de Achterhoek bent! Blend is opgezet als een netwerk, of misschien wel een soort familie door Mariël Kampshoff. Wat zij wil met Blend is; Mensen verbinden, saamhorigheid creëren, inspireren, helpen en het persoonlijke contact in deze anonieme tijd waarin social media floreert terug brengen.

Blend is een mix van functies; een ontmoetingsplek, een winkel met een gemengd assortiment. Mode en interieur, vintage en verrassend nieuw. Producten met een verhaal. Maar ook nemen ze muziek, eten en drinken mee in het plan. Maar alles net even een beetje andersBlend Retaillab | Doetinchem

Blend: De wereld dichtbij huis een klein stukje mooier maken!

Blend Retaillab | DoetinchemOp een zondag kwam ik langs het pand gelopen, jeetje wat zag dit er goed uit. Ik woon dicht bij Doetinchem en ben er ook regelmatig. Maar van Blend had ik nog nooit gehoord. En wat jammer eigenlijk, want ze zitten er al een tijdje. Wat ik van de buitenkant zag, zag er al heel goed uit. Ik besloot om in diezelfde week terug te gaan om een kijkje te nemen.

Zoals je ziet kom je in een prachtige ruimte. Heel ruim een mooi opgezet en ingericht. Lekker licht en daarnaast met prachtige producten. Ik keek in in ieder geval mijn ogen uit. Super veel leuke accessoires, kleding, sierden, kaarten en ga zo maar door. Als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeautje, dan ben je hier aan het juiste adres.Blend Retaillab | DoetinchemIk werd ontzettend vriendelijk door Mariël ontvangen en ze liet me het hele pand zien. Zo leuk en zo groot!! Er zijn namelijk nog twee verdiepingen waar ze nog druk mee bezig zijn. Zoals je hierboven kunt zien is op de tweede verdieping een soort van “kantoor” gecreëerd. Hier werken onder andere ZZP’ers. Je kunt hier je eigen kleine stukje kantoor huren om lekker te werken.

Zo zit je niet alleen thuis, werk je op een geïnspireerde plek en heb je toch nog collega’s om je heen. Klinkt ideaal toch? En in dit mooie pand, met prachtig interieur is dat zeker geen straf 🙂Blend Retaillab | DoetinchemJe kunt er dus lekker chillen, afspraken met klanten houden en dus gewoon lekker werken 🙂 Op verdieping 1 heb ik geen foto’s gemaakt. Ook hier waren ze druk bezig met indelen. Er zat al wel een wimperstyliste. En op verdieping 2 zitten nu onder andere fotografen en grafisch vormgevers. Lekker creatief allemaal!Blend Retaillab | DoetinchemBlend Retaillab | DoetinchemGoed, we gaan weer even terug naar de begane grond, want ik heb jullie nog heel veel te laten zien haha. Je kunt bij Blend dus ook terecht voor een heerlijke kop koffie, drankje en snack. Je zou er ook eventueel een dag kunnen gaan zitten met je laptop als je zou willen. Lekker aan het werk 🙂Blend Retaillab | DoetinchemBlend Retaillab | Doetinchem Blend Retaillab | DoetinchemZe verkopen echt originele producten. Zelf nam ik een ontzettend leuk en uniek shirtje mee naar huis. En hoe leuk is het pashokje? Lekker ruim en gemaakt van hout. I love it!Blend Retaillab | DoetinchemBlend Retaillab | DoetinchemWe gaan door naar de prachtige en grote tuin van Blend. Echt zo gaaf! Hier worden dan ook regelmatig leuke avonden en evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan: Pop -up restaurant, dus lekker mee eten in de winkel en live muziek op een korte afstand. Schuif jij binnenkort ook aan?Blend Retaillab | DoetinchemNatuurlijk kun je tussen het winkelen door even rustig plaats nemen op het terras. Je kunt hier terecht voor koffie, thee, een wijntje of biertje. Klinkt goed toch?! Helemaal voor de mannen dacht ik zo 😉 Blend Retaillab | Doetinchem Blend Retaillab | DoetinchemAlles is zo gezellig ingericht en je kunt helemaal tot rust komen met een heerlijk drankje. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast en ik denk dat ik hier nog heel vaak terug ga komen!

Ik was namelijk afgelopen zaterdag 16 juli aanwezig bij het pop -up restaurant in de winkel en live muziek in de tuin. De laatste voor de zomerstop! Ik maakte er een sfeervideo van, die je hier kunt bekijken 🙂

Blend Retaillab | DoetinchemNa al deze prachtige foto’s en de sfeer video ben je vast heel enthousiast geworden 😉 Blend is geopend op donderdag 10:00 – 18:00 vrijdag: 10:00 –21:00 zaterdag 10:00 – 17:00. Het adres is: Gasthuisstraat 13, 7001 AX in Doetinchem.

Geef een reactie

Navigate