BROODS, broodjesbar & drive-thru | Zeddam

BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamSinds 1 februari 2016 is de Achterhoek weer een leuke broodjeszaak rijker. BROODS, broodjesbar & drive-thru is gelegen in de prachtige landelijke omgeving van de Liemers, aan de rand van het Bergherbos. Bij BROODS kun je terecht voor ambachtelijke, verse broodjes, salades, drank en gebak van de beste ingrediënten. De hele dag door bakken ze hun eigen brood en ben je welkom voor ontbijt, lunch of een snack. BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamWat hier aan vooraf ging… Een tijdje geleden sprak ik met een vriendin af en stiekem waren we alweer aan het plannen waar we de volgende keer heen zouden gaan. Toen zei ze: “Oh ik heb zo iets leuks waar we de volgende keer heen kunnen, je kunt er echt heerlijke broodjes eten. Ze hebben echt van alles!” Ik werd natuurlijk meteen helemaal enthousiast (ik bedoel eten is altijd goed) en we spraken af dat we daar snel een keer gingen kijken. Ik had er namelijk nog nooit van gehoord.

Puntje bij paaltje ze had het dus over: BROODS in Zeddam. Ik kwam er toevallig met de auto langs, had mijn camera bij me en besloot een kijkje te nemen. Nadat ik de foto’s had gemaakt kwam ik er dus achter dat ze deze leuke broodjeszaak bedoelde. Hier gaan we zeker binnenkort als nog samen heen 😉BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamJe ziet het hier al, je kunt dus met je auto de drive-thru inrijden, besteld je broodje bij het locket en rijdt daarna lekker verder naar je werk, afspraak of naar huis. Je hoeft je auto niet uit en zo kun je onderweg ook genieten van een heerlijk vers bereid broodje. Echt een ontzettend leuk idee!BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamBROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamVanaf buiten ziet het er al veelbelovend uit, en zoals je ziet is het binnen ook heel erg gaaf. Super mooi en strak ingericht. Mooi overzichtelijk met leuke kleurtjes. Je kunt rustig zittend genieten van je taart, broodje, snack of koffie.BROODS, broodjesbar & drive-thru | Zeddam BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamVanaf binnen kijk je uit op de grote weg richting ‘s-Heerenberg. Echt een perfect punt om een broodjeszaak te hebben. BROODS bevindt zich aan de rand van het Bergherbos in Zeddam. Het Bergherbos staat ook wel bekend als ‘Montferland’.

Montferland heeft buitensporters veel te bieden! Zo is er een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk en bestaat er een uitdagende mountainbikeroute. De meest populaire route van zo’n 26 km is prima bewegwijzerd, kent zeer veel onverharde paden, heeft pittige beklimmingen en lekkere afdalingen. Vrijwel nergens is de afwisseling in het landschap zo groot als in Montferland.BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamBROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamEr is echt zo veel keus, dat het eigenlijk ontzettend moeilijk was om iets te kiezen. Ik besloot zelf voor een broodje met kalkoenfilet te gaan. Het smaakte ontzettend lekker 🙂 Het gebak zag er ook heerlijk uit, dus dat ga ik ook zeker een keer proeven! BROODS, broodjesbar & drive-thru | Zeddam BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamVoor het pand is een groot terras waar je rustig kan zitten en lekkker in de zon kan zitten natuurijk 😉 En hoe leuk zijn deze stoeltjes? Gaaf toch! BROODS, broodjesbar & drive-thru | ZeddamBROODS is 7 dagen per week geopend vanaf 07.00 uur tot 19.00 uur. Je vind BROODS aan de Beekseweg 1, 7038 EA in Zeddam. Mocht je met het openbaar vervoer komen, neem dan Buslijn 24 die vertrekt vanuit Doetinchem station richting ‘s-Heerenberg. En stap dan uit bij de bushalte: Tolhuis in Zeddam.

Geef een reactie

Navigate