Deco Bazar in kerstsferen | Eibergen

Deco Bazar in kerstsferen | EibergenHohohoo! Een tijdje geleden hadden we het over Deco Bazar in Eibergen. Vorige week vrijdag is de kerst showroom officieel geopend en vandaag laten wij jullie sfeerbeelden zien van deze prachtige collectie! Kijk je mee? 😉

Mocht je het artikel over Deco Bazar even gemist hebben. Lees het op je gemak hier even terug 🙂 Je kijkt je ogen weer helemaal uit bij Deco Bazar! Ook bij de kerstshowroom is alles weer ingericht op kleur zoals je misschien al gemerkt had. De kleuren die bij elkaar passen worden bij elkaar gepresenteerd. Zo is de showroom ook erg overzichtelijk en mocht je dus op zoek zijn naar een speciale kleur. Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Elke kleur kom je hier tegen, je kan het je zo gek niet bedenken! Deco Bazar in kerstsferen | EibergenDeco Bazar in kerstsferen | Eibergen Deco Bazar in kerstsferen | EibergenDe showroom is heel ruim opgezet, waardoor je er rustig doorheen kunt wandelen 🙂 Vinden wij heel fijn! Ook bij de kerstshowroom mag je alles wat je tegen komt in je mandje stoppen ? Ideaal toch! Wekelijks wordt alles weer bijgevuld, dus je hebt zeker iets unieks in huis. En het leuke is dus, dat je gewoon alle producten weg mag halen!Deco Bazar in kerstsferen | EibergenWij kunnen in ieder geval echt niet meer wachten op de kerst! Warme chocolademelk met slagroom, sneeuw, dekentje en de kerstboom. Helemaal prima 😉Deco Bazar in kerstsferen | EibergenWat echt helemaal top is bij Deco Bazar, is dat je super leuke producten koopt voor een relatief lage prijs. Dus mocht je nog op zoek zijn naar leuke cadeautjes, hebbedingetjes of wil je binnenkort zelf iets in elkaar knutselen? Bij Deco Bazar vind je werkelijk alles en dan is een lage prijs helemaal fijn toch ? Super leuk om eens een kijkje te gaan nemen bij Deco Bazar in kerstsferen. Ze zijn geopend voor particulieren op vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer updates rondom de kerst en nieuwe artikelen, hou zeker de Facebookpagina in de gaten. Wij hebben natuurlijk geprobeerd om alles zo goed mogelijk weer te geven op de sfeervideo. Maar aangezien er zo veel te zien is, kan het zijn dat we misschien iets over het hoofd hebben gezien. Dus zeker een bezoekje waard als je zelf alles goed en rustig wilt bekijken ?

Adres: Industrieterrein De Mors, Mors 12 te Eibergen.

Geef een reactie

Navigate