Heeren Dubbel | ‘s-Heerenberg

Heeren Dubbel | 's-HeerenbergVandaag zijn we in ‘s-Heerenberg bij kasteel, café Heeren Dubbel. Kasteel Café Heeren Dubbel is gevestigd in het oude koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh. Vroeger was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Heeren Dubbel | 's-HeerenbergJe kunt het kasteel bezoeken. Naast rondleidingen organiseert het kasteel het hele jaar door evenementen en concerten 🙂Heeren Dubbel | 's-HeerenbergHoe mooi is dit pand? Zie er toch prachtig uit. Het lijkt net of je op vakantie in Frankrijk bent haha. En dit is dus gewoon in de Achterhoek. Ideaal toch? Je kunt bij Heeren Dubbel terecht voor een lunch, koffie of een diner. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om er een feest te geven, bruiloft, partijen of zakelijke bijeenkomsten.

Maandelijks organiseren ze thema avonden, waar heerlijke gerechten en goede wijnen rondom het thema centraal staan. Klinkt goed toch? 😉Heeren Dubbel | 's-HeerenbergHeeren Dubbel | 's-HeerenbergZe hebben aan de voorkant echt een mooi en groot terras waar je lekker rustig kunt zitten. Je kijkt uit op de tuinen en het kasteel uit.Heeren Dubbel | 's-HeerenbergBij Heeren Dubbel kun je terecht voor verschillende arrangementen. Van een high tea tot een high beer en van een chocolade verleiding tot een wijnproeverij. Voor iedereen is er wel wat bij! Ik kwam bij Heeren Dubbel voor een mini high tea. En bovenstaand is al het lekkers dat we kregen! Heel veel chocolade (echt mijn favoriet). Het was ontzettend lekker en divers zoals je ziet. En helemaal leuk hoe het werd geserveerd, op een mooie plank!

Wel had ik verwacht dat het binnen wat groter zou zijn. Daarnaast was de stijl binnen echt een beetje “ouderwets” en deed het je echt denken aan vroeger. Heeren Dubbel | 's-HeerenbergJe vind Heeren Dubbel op het Hof van Bergh 8 in ‘s-Heerenberg.

Geef een reactie

Navigate